Private Labels

Personalisatie is onze specialiteit

Uw eigen private label
Koffie is één van de populairste dranken. Over de gehele wereld zijn er veel koffiemerken verkrijgbaar, alle met een eigen smaak en uitstraling.
Het echte onderscheid maakt u met een zelf gecreëerd koffieconcept.

De bonen worden ambachtelijk gebrand in kleine batches van 80 kg netto. De bonen worden door de keurmeester gecontroleerd alvorens ze worden verpakt in de folie met ventielsluiting en in omdozen per 8 zakken a 1000 gram.
Vanaf drie brandingen per jaar, gezien de versheid van de koffie, is een private label voor ieder bedrijf een optie.

Download hier onze Private Label pdf

Uitstraling
Wij helpen u om uw eigen koffieconcept te ontwikkelen. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde lijn van eigen koffiemelange, verpakking en etiket, porseleinen koffieservies, suikersticks etc. Zelfs een koffiemachine met uw eigen identiteit is mogelijk.

Stappenplan

Private_Label_Coffee_1

 

 

 

Onze koffiespecialisten helpen u bij het maken van de juiste keuzes om tot de gewenste melange te komen. Dit gebeurt in de speciaal ingerichte monsterkamer. Wij gaan met u naar de koffiebranderij. Hier wordt aan de hand van een persoonlijk gesprek de eerste stap gezet voor het ontwikkelen van uw eigen private label.

Private_Label_Coffee_2

 

 

 

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor de koffiemelange, gaan we de gewenste verpakking bepalen. U kunt een keuze maken uit de verschillende kleuren folie’s welke het beste past bij uw label.

Private_Label_Coffee_3

 

 

 

 

Vervolgens maakt u de keuze voor de lay-out en tekst voor het etiket op de verpakking. Het etiket wordt gebruikt voor op de folie en omdozen.

Private_Label_Coffee_4

 

 

 

 

Tot slot vindt in de branderij het branden van uw eigen melange plaats. Dit gebeurt op een ambachtelijke manier. Bij elke branding wordt er bruto 100 kilo gebrand om er netto ca. 80 kilo bonen aan over te houden. Deze worden zorgvuldig beoordeeld door de keurmeester. Hierna worden de vers gebrande koffiebonen op de verpakkingsafdeling in uw eigen verpakking gedaan.

Private_Label_Coffee_5

 

 

 

 

Genieten van uw eigen koffielabel in een bijpassend koffieservies aangekleed met één van onze producten zoals suikersticks, melkcups, koekjes e.d.

Keurmerk
De duurzame bonen dragen het keurmerk ‘Rainforest Allicance’. Dit is MVO verantwoord: de zorg voor kwaliteit, mens en milieu staat hierbij centraal.
U kunt dit keurmerk indien gewenst op uw verpakking tot uitdrukking laten komen.

rainforest_alliance_keurmerk