Onze missie

Onze missie is om als bedrijf een positieve bijdrage te leveren aan wat de mens en milieu ten goede komt. Dit willen wij bereiken door duurzaam te ondernemen, dit continu te verbeteren en betrokken te zijn bij maatschappelijk verantwoorde projecten.

Passer College

Wij zijn betrokken bij een project van het Passer College te Overschie waar jongeren met autisme en praktijkonderwijs praktische en sociale vaardigheden  praktische leren in een gehuurde winkelruimte naast de school. Ze maken koffie en thee als een echte Barista met een door ons ter beschikking gestelde professionele espressomachine met toebehoren. Op die manier belanden ze misschien niet in een garantiebaan of op de bank thuis maar vinden ze een echte baan in het Rotterdamse bedrijfsleven.

 

I Care Coffee

Wil jij ook een betere en zorgzamere samenleving en daaraan een bijdrage leveren die binnen jouw mogelijkheden ligt?
Bewust meedenken over oplossingen is jou niet vreemd omdat je stilstaat bij jouw eigen omgeving het nieuws van de dag in de buurt of stad.
Samen kunnen we de bood- schap van I Care Coffee delen: “Verbeter de wereld, jij maakt het verschil”.

I Care Coffee staat voor het doel een financiële bijdrage te leveren aan grote maar ook kleinschalige projecten die er toe doen in ons ons land en daarbuiten.
I Care Coffee, de zorgdrager voor smaak en dimensie in een wereld waar iedereen recht heeft op kansen.

Het I Care Coffee concept is in zijn totaliteit beschikbaar met een unieke 750grams verpakking, suiker- en creamersticks, porselein koffieservies en bijpassende kartonnen koffiebekers. Diverse nog nader te bepalen maatschappelijk verantwoorde projecten zullen worden ondersteund waarbij u als klant mag meedenken.

Er is gezegd dat iets zo klein als het gefladder van vlindervleugeltjes, uiteindelijk kan leiden tot een tyfoon aan de andere kant van de wereld.