Service en onderhoud

Voor het onderhoud en service hebben we een eigen technische dienst en werken wij met diverse onderhoudsdiensten samen. Hierdoor blijven wij onafhankelijk en kunnen wij altijd de juiste service partner voor uw bedrijf vinden welke uw apparatuur het beste kan onderhouden. U kunt kiezen voor een vrijblijvend onderhoud op afroep of voor een preventief onderhoudscontract.

 

Service en onderhoud

Het is belangrijk om uw apparatuur regelmatig en goed te onderhouden, schoon te maken en tijdig te ontkalken. Hiermee verkleint u de kans op technische storingen en mankementen. Bovendien blijft bij regelmatig onderhoud de smaak van de koffie optimaal behouden. Via onze eigen technische dienst verzorgen wij periodiek onderhoud aan uw koffieapparatuur. Door onze ervaring in de koffiemarkt hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd zodat wij uw huidige pistonmachine, half- of volautomaat bijna altijd in onderhoud kunnen nemen via één van onze partners.

 

Reparatie en/of vervanging

Mocht uw huidige koffieapparatuur niet meer goed functioneren of aan vervanging toe zijn, dan kunnen wij deze in overleg repareren of maken wij graag een passend voorstel om deze tegen gunstige voorwaarden in te ruilen. Wilt u weten of wij ook uw machine kunnen repareren of onderhouden, neem dan contact met ons op!

Merken o.a.: Ascaso, Nuova Simonelli en Vibiemme.